Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Meltem Mobilya Pitstop Arabalı Çocuk Odası

[envira-gallery id=”110″]

Meltem mobilya tarafından çocuklarınızın hayatlarının büyük kısmını geçireceği çocuk odalarının onların hayal güçlerini geliştirip büyümesinde yardımcı olacak tasarımı olan Pitstop Arabalı Çocuk Odası onlara verebileceğiniz en büyük armağanlardan biri olacaktır.

Meltem Mobilya Pitstop Arabalı Çocuk Odası tıpkı bir yarış pisti gibi tasarlanmış kırmızı ve siyah renklerin ağır bastığı üzerlerinde yarışçı çıkartmaları olan çalışma masası , dolap , kitaplık , çamaşırlık ve araba şeklinde karyoladan oluşan kullanışlı olduğu kadar estetik bir görünüme sahip her çocuğun yoğun ilgi duyduğu bir model. Kırmızı renkte 3 kapaklı dolap çok raflı ve kapaklı , 3 çekmeceli çamaşırlığa eşlik eden oval kesim ayna pano , 2 çekmeceli komodin , sol kısmında 1 çekmece ve 1 kapağı bulunan çalışma masasının arka panosunda kullanışlı bir görüntü çizen bir çokta raflı bölme mevcut. Araba şeklindekş karyola led ışıklarla süslenmiş ve yan ürün olarak arana karyolanın nevresiminide almanız mümkün.

Çocuklarınızın reddedemeyeceği gösterişli bir arabalı çocuk odası alma niyetiniz varsa Meltem Mobilya Pitstop Arabalı Çocuk Odası hem kaliteli hemde şık bir tercih olacaktır.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment