Newjoy Mobilya Zuzo Bebek Odası

Bebeklerinizin konforu ve sağlığı için en iyisini yapma misyonu ile yola çıkan newjoy mobilyanın bu felsefe ile satışa sunduğu Newjoy Zuzo bebek odası daha büyük bir hayal gücü için bebeklerinize ilham kaynağı olacaktır.

Newjoy Mobilya Zuzo Bebek Odası Beşiklş bebek karyolası , dolap , çamaşırlık ve duvar rafından oluşan beyaz , metalik kahve , söğüt renklerinin baskın olduğu kullanışlı olduğu kadar görünüm olarakta zengin bir tarzı olan bir model. Zuzo bebek odasında kapak ve çekmecelerde stoplu ray sistemi kullanılmış , sallanır yapıya sahip uzayan bebek karyolası beşik olarakta kullanılabilmekte ayrıca dolaptada led ışıklı aydınlatma sistemi kullanılmış. Kısacası bir bebek odasında aradığınız bütün özellikler mevcut.

Bebeğinize bir bebek odasından daha fazlasını ona bir yaşam alanı sunmak istiyorsanız Newjoy Mobilya Zuzo Bebek Odasını kesinlikle kaçırmayın.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.