Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Oslo Yemek Odası

[envira-gallery id=”37″]

Bellona mobilya kalitesinin tasarımcıların hayal gücünden hayat bularak şık bir görünüme kavuştuğu oslo yemek odası 4,123 liradan bellona mobilya mağazalarında yerini almış.

Bellona Mobilya Oslo Yemek Odası konsol ,konsol ayna pano , duvar rafı , vitrin , yemek masası ve 6 sandalyeden oluşan beyaz , yeşil ve meşe renk karmasının kullanıldığı gösterişten uzak sade bir model olmasına rağmen albenisi yüksek oturaklı bir model. Oslo yemek odasında iskelet yapısı ve kasalar meşe renkte , kapaklar ve klapalar yeşil ve beyaz , ürünlerin ayakları uzun meşe renkte ahşap olarak tasarlanırken ek olarak zarif kulplarla süslenmişler. Yemek masası ortadan açılır kitabesi bulunan uzayan masalardan yapılmış. Sandalyelerin ayakları ahşap kumaşları silinenilir kir tutmaz kumaşlardan tercih edilmiş. Oslo konsolda hem ayna pano hemde duvar rafı bulunmakta küçükte olsalar ikili bir kominasyon olduklarından gayet iş görür bir bütün olmuşlar. Ayrıca takımda kapak stoplana sistemi , çekmece yavaslatma düzeneği ve el kesmelerini önleyici temperli cam sistemi mevcuttur.

Bellona Mobilya Oslo Yemek Odası sadeliğe önem veren lakin kullanışlılığı ve kaliteyi ön planda görmek isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz gözde ürünlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Add a Comment