Ndesign Mobilya Vione Yemek Odası

Yemek odaları ile bir çok evin havasını değiştirerek rengine renk katan N’design Mobilyanın 2018 yılında satışa sunduğu tek yeni model olan Ndesign Mobilya Vione Yemek Odası takımı modern görünümü ile gören herkesin ilgisi ile karşılaşırken cep yakmayan fiyatı ile satın alan müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.

Ndesign Mobilya Vione Yemek Odası Takımı yerli ceviz renk tonu ile huzur veren dinlendirici bir enerjisi olan şahane bir konsepte sahip. N’design mobilya yemek odasında uzun ahşap ayak yapısına sahip kenarları oval kesim 4 kapaklı konsol , dikdörtgen şeklinde duvar panosu , ahşap ayaklı beyaz oturma yeri olan kolsuz 4 adet sandalye ile bütünleşmiş mebran üst tablası çapraz kesim ayakları ile açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası bulunmakta.

N’design mobilyadan 2018 yeni sezonunun modasına uygun ve kullanışlı olmasının yanında uygun fiyatlı bir yemek odası alacaksanız eğer tavsiyemiz Ndesign Mobilya Vione Yemek Odası Takımı olacaktır.