Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Konfor Mobilya Ayer Yatak Odası

[envira-gallery id=”84″]

Adındaki konforu ürünlerine yansıtan marka olan konfor mobilyanın satışa sunduğu ayer yatak odası şıklığı ile gözünüze hitab ederken fiyatı ile ceplerinizi rahatlatıyor.

Konfor Mobilya Ayer Yatak Odası beyaz – ceviz renklerinden hayat bulan sürgülü kapaklı gardırop , kendinden bazalı karyola , geniş fonksiyonel şifonyer ve komodinden oluşan , ahşap ayaklarından güç alıp pozitif bir enerji dağıtan yeni nesil sistemlerle donatılmış çok satan yatak odalarından bir tanesi. Sade bir duruşu olan gardıropta tam boy ayna , çok sayıda raf ve askı borusu bulunmakta. Koyu kahve deri başlığı bulunan karyola gayet geniş bir yapıya sahip. Yüksek ayakları bulunan tek çekmeceli komodinler karyola ile bir bütün olmuşken takımı gösteren parçalardan biri olan iki küçük bir büyük çekmeceden ve bir kapaklı bölümden oluşan şifonyerle takım havasını yakalamış.

Konfor mobilya farkıyla yeni yıla damgasını vurmuş bir yatak odasına evinizde yer vermek istiyorsanız Konfor Mobilya Ayer Yatak Odasını size tavsiye edebiliriz.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment