Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Aldora Mobilya Bergamo Yemek Odası

[envira-gallery id=”95″]

Aldora mobilyanın yeni sezon yemek odaları arasında yer alan Aldora Mobilya Bergamo Yemek Odası zerafeti ile gözünüzü kamaştırırken kullanışlılığı ilede hayatınızı kolaylaştıracak.

Aldora Mobilya Bergamo Yemek Odası yerli ceviz ve parlak krem renklerinin şık uyumunun tasarımcıların estetik bakış açılarından ilham alarak yaşam alanlarımızı güzelleştiriyor. Konsol , vitrin ve yemek masasından oluşan bu estetik yemek odası farklı tarzı ve şık görünümü ile dikkat çekiyor. Bergamo yemek masası konik ahşap ayakları buluna üst tablasının ortası krem kenarlarında ceviz yollar olan bir model. Bergamo konsol sağ kısmı ceviz renk 3 çekmeceden sol kısmı krem renk kapaktan oluşan üçgen ayna panosu ve üstünde raf bulunan bir model. Vitrinde sağ kısım kapalı kapaklı sol kısım cam kapaklı cam raflıdır. Takımın bütününde ceviz ahşap ayaklar kullanılmış ve krem parçaların üstüne lazerle desen çizilmiştir.

Aldora mobilyanın öne çıkardığı ürünler arasında yer alan kendine özgü tarzıyla sizi kendine bağlayan Aldora Mobilya Bergamo Yemek Odası bizden tam not alıyor.

Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment