Evgör Mobilya Country Yemek Odası

Evgör Mobilya Country Yemek Odası Evgör Mobilya Country Yemek Odası

Salon takımlarınızla uyumlu country tarzında gösterişli bir yemek odası takımı arıyorsanız eğer Evgör mağazalarında yer alan yemek odaları arasında country tarzının temsilcileri arasında yer alabilecek , kalitesi tartışılaz düzeyde olan Evgör Mobilya Country Yemek Odası fiyat olarakta uygun olmasından dolayı her evde yer alabilecek bir üründür.

Country Mobilya Tarzı Nedir ?

Son yıllarda her yerde sık sık duyabileceğiniz country tarzı yemek odaları yada yatak odalarının ne olduğunu merak edenler illaki olmuştur. Kısa ve net olarak sölemek gerekirse country tarzı mobilyaların ortak özellikleri genel mat beyaz renkte üretilip sade ama öz güveni yüksek olup kapak ve çekmecelerde profil kullanmak yada profil desenli membran malzemelerin kullanıldığı kumaş kısımlarda keskin renklerin yer aldığı lüks mobilyalardır country tarzı olanlar.

Evgör Mobilya Country Yemek Odası bu tarzın en iyi örneklerinden biri olup görünümü ile sizi kendine bağlayacak lüks bir modeldir. Evgör yemek odasında büyük boy ayna pano ile kombine edilmiş , altında işlemeli bazası olan,  üzeri desenli 4 kapaktan oluşan konsol , yan kayıtları oval kesim olan açılır kapanır özelliği olmayan yemek masası ve ona eşlik eden 3 sandalye ve 1 tabure bulunmakta ve son olarak cam kapak ve cam rafları bulunan altında kapaklı bölmesi olan gümüşlüklü vitrin bulunmaktadır.

Country tarzı mobilyalardan hoşlanıyorsanız ve country bir yemek odası aramaktaysanız eğer türünün en gözde örneklerinden biri olan Evgör Mobilya Country Yemek Odası fiyatına göre çok üst düzey bir ürün olmasının yanında çokta kaliteli bir modeldir.