Modalife Mobilya Alize Düğün Paketi

Düğün paketleri denildiğinde akla gelen ilk marka olan Modalife mobilyanın fiyat olarak uygun görünüm olarak lüks modeli Alize Düğün Paketi iyi bir potansiyel yakalayatak bir çok yeni evde yerini aldı.

Modalife Mobilya Alize Düğün Paketi oturma grubu , yatak odası ve yemek odasından oluşan gösterişten uzak yalın bir güzelliğe sahip , performans olarak kesinlikle fiyatının üstünde bir paket. Paket içeriğinde değişiklik yapma lüksünüz bulunmuyor sade koltuk takımının kumaş renginde bir seçim özgürlüğü tanınmış diğer kısımlar fix menü. Paket içeriğinde yataklı ve bazalı alize koltuk takımı 3-3-1 şeklinde sunulmakta , alize yatak odası 6 kapalı gardırop , şifonyer , başlık ve komodin dahil karyola paket içeriğinde yoktur ve alize yemek odası konsol , yemek masası ve tv ünisinden oluşmktadır.

Düğün mobilyanızı paket halinde alarak daha az para ödemek istiyorsanız fiyatının üstünde bir kalitesi olan Modalife Mobilya Alize Düğün Paketini tercih edebilirsiniz.

Fiyat bilgisi içn yorum bırakabilirsiniz.