Gala Mobilya Komple Düğün Paketi

Gala Mobilya Komple Düğün Paketi Modelleri arasında yer alan ne çok pahalı olmasından dolayı dudak uçuklatan bir ürün olan ne de çok kalitesiz olup tuttuğunuz yer elinde kalan bir ürün olan Etna ismini verdikleri bu ürün kaliteli sayılabilecek orta halli herkesin alabileceği bir üründür hem de şuan Gala Mobilya Düğün Paketi Fiyatları 2021 2022 kampanyası devam ederken olması gerekenden daha uyguna alabilirsiniz bu ürünü bu sebeple sizlere önerebileceğimiz bir üründür.

Gala Mobilya Komple Düğün Paketi Modelleri
Gala Mobilya Komple Düğün Paketi

Etna düğün paketi içerik olarak oldukça zengin bir pakettir şöyle ki içeriğinde aynalı kapaklı sürgülü dolabı , aynalı şifonyeri , 2 tane komodini , çift kişilik baza başlık seti olan yatak odası takımı , aynalı konsolu , 4 tane sandalyesi bulunan yemek masasından oluşan yemek odası takımı ve son olarak ister salonda isterseniz de oturma odasında kullanabileceğiniz koltuk takımı bulunmaktadır.

Gala Mobilya Komple Düğün Paketleri 2021 2022 Kampanyaları devam ederken evinizi yeniliyorsanız yada yeni evlenecek bir çiftseniz 36.343 liraya satılmakta olan bu ürün sizin için doğru bir tercih olacaktır.