İpek Mobilya Komple Düğün Paketi 2019

İpek Mobilya Düğün Paketi 2019

İpek Mobilya Komple Düğün Paketi 2019 kampanyası dahilinde satılmakta olan bu ürün grubu en iyi mobilya düğün paketleri arasında yer almakta olup içeriğinde çok sayıda modül olmasına rağmen 9.760 lira gibi çok cazip bir rakama satılmaktadır.

İpek Mobilya Düğün Paketi Fiyatlarındaki indirimler evlilik sezonunda devam ederken Elena adı ile satışa sunulmuş olan bu modelin içeriğinde biri aynalı olmak üzere 5 kapaklı gardırop , büyük ayna panosu bulunan 2 kapaklı bir çekmeceli şifonyer , 2 çekmeceli komodin ve dekoratif başlığı bulunan bazası yada depolama alanı bulunmayan çift kişilik karyoladan oluşan yatak odası takımı , büyük ayna panosu bulunan 4 kapaklı konsol , cam raflı cam kapaklı gümüşlük , 4 sandalye ve 1 yemek masasından oluşan yemek odası takımı ve son olarak ta 3+2+1 şeklinde takım yapılmış oturma grubu yer almaktadır.

İpek Mobilya 2019 Düğün Paketleri arasında hem en ucuzu hem de en çok satılanı olarak sizlere tavsiye edebileceğimiz bu ürün ekonomik bir mobilya paketi arayanlar için kaçırılmayacak bir ürün niteliğindedir.