Nills Mobilya Piazza Yemek Odası Takımı

Yemek odaları ile modern mobilya anlayışından  asla vazgeçmeyen Nills mobilyanın 2018 yılında büyük beklentilerle tasarlayıp satışa sunduğu en gözde modellerden bir tanesi olan Nills Mobilya Piazza Yemek Odası Takımı Avrupa tarzı mobilya anlayışının Türkiye deki en cazip fiyatlara alabileceğiniz temsilcisidir.

Nills Mobilya Piazza Yemek Odası Takımı tamamı yerli ceviz renk tonunda üretilmiş olup kulplarda ve sandalye kumaşındaki farklı renk dokunuşları ile süalenmiştir. Nills mobilya yemek odası takımında çok uzun ahşap ayakları bulunan bir tarafı çekmeceli sade diğer tarafı kapaklı ve üzeri çizgili desenlerle süslenmiş konsol , mavi renkte kumaşa sahip kolsuz 4 adet sandalye ile kombine edilmiş üst tablası desenli , açılır kapanır özelliği olmayan sabit yemek masası ve altında çekmeceleri bulunan üzerinde büyük desenli kapakları olan vitrin tarzında gümüşlük bulunmaktadır.

Mobilyada modayı takip etmek isteyenlerin her zaman dönüm noktası olan Nills mobilyadan yemek odası almayı düşünüyorsanız uygun fiyatı ve kaliteli malzeme anlayışıyla Nills Mobilya Piazza Yemek Odası Takımı size tavsiyemizdir.