Çetmen Mobilya Camlı Gümüşlük

Çetmen Mobilya Gümüşlük Modelleri konusunda sizlere bir çok seçenek sunabilecek markalar arasında yer almaktadır isterseniz yemek oda takımları ile beraber isterseniz de tekil olarak satın alabileceğiniz bu ürünler arasında yer alan sizler için sunduğumuz bu camlı ürün hem kaliteli hem de çok yer kaplamayan bir üründür ayrıca şuan mağazalarda oldukça uygun sayılabilecek 2022 Çetmen Mobilya Gümüşlük Fiyatları ile sizleri mağazalarda beklemektedir.

Çetmen Mobilya Gümüşlük Modelleri
Çetmen Mobilya Camlı Gümüşlük

En çok tercih edilen mobilya rengi olan ceviz renkte dizayn edilmiş olan Andigo ismini verdikleri bu ürün 2022 kataloğunun en gözde ürünlerinden bir tanesidir. Uzun konik ayaklar üzerinde duran , altında 1 adet orta boy çekmecesi bulunan üst kısmı da cam kapaklı ve cam raflı olan lüks görünümlü bir modeldir.

Çetmen Mobilya Gümüşlük Kampanyası 2022 indirimleri tüm hızıyla devam ederken eğer yemek odanıza bir gümüşlük arıyorsanız yada değerli eşyalarınızı oyacak cam kapaklı bir dolap arıyorsanız bu sizin için doğru bir seçim olacaktır.