Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Doğtaş Mobilya Retro Yatak Odası

[envira-gallery id=”180″]

Doğtaş mobilya kalitesinin çok net hissedildiği retro tarzının en güzel örneklerinden biri olan Retro Yatak Odası huzuru içinde saklayan girdiği odalara mutluluk aşılayan doğal ahşap görünümlü nadide bir model.



Doğtaş Mobilya Retro Yatak Odası latin ceviz renkte doğal ahşap görünümlü gardırop , şifonyer , karyola ve komodin dörtlüsünden oluşan tarzının en güzel örneklerinden ayrıca kullanışlılık olarakta sizi yormayacak şekilde tasarlanmış bir parça. İki kapaklı sürgülü gardıropta sol kapak tam boy ayna , sağ kapakta ise dolap boyunda 3 parça birbirine paralel desenler mevcut. İç dizayn olarakta 6 tane askı borusu 6 tane raflı bölme koyulmuş. Bazasız olan karyolaya ahşap ayaklar monte edilmiş ve etrafı profille çevrili koyu krem renkle karyola başlığı ile tamamlanmış. Şifonyer ve komodinde ayak yapısı olarak suntadan bazalarla çevrilmiş , üstü parça suntadan profillrle süslenmiş klapalar kulpsuz olarak tasarlanmış.

Retro tarzında bir yatak odası almak istiyorsanız fiyat performansu açısından gayet zengin bir ürün olan Doğtaş Mobilya Retro Yatak Odasını size tavsiye ediyoruz. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment