İpek Mobilya Navara Yatak Odası

Mobilya modelleri arasında çok tercih edilen markalardan biri olan İpek mobilyanın 2018 yılında büyük beklentilerle üretilen Navara Yatak Odası daha şimdiden gördüğü ilgi ile beklentileri karşılayacağa benziyor.

İpek Mobilya Navara Yatak Odası doğal bir görünüme sahip tamamı yerli ceviz renkte üretilerek üstüne desen olarak siyaj profil yapıştırmaların kullanıldığı konsepti gardırop , karyola baza , şifonyer , çamaşırlık ve komodinlerle zenginleştirilmiş tarz bir model. Biri aynalı olmak üzere İki sürgülü kapaktan oluşan gardıropta çok sayıda raf , askı borusu ve kapakların üstünde şerit şerit profiller bulunmakta. Kendinden bazalı olan karyolaya siyah renkte baza boyunda başlık eşlik etmekte. Rahatlıkla makyaj yapabilmeniz için makyaj masası tarzında tasarlanmış olan şifonyerde yuvarlak bir ayna pano ve onun üstünde de raf mevcut.

Mobilya fiyatları konusunda size rahat bir nefes aldıracak olan İpek Mobilyadan her eve yakışacak şık bir model İpek Mobilya Navara Yatak Odası.