Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İkea Pax Beyaz 6 Kapaklı Gardırop

İkea Beyaz 6 Kapaklı Gardırop

Mobilya , ev dekorasyonu ve ofis mobilyaları ile çok tercih edilen İkea mağazalarında satılan gardırop modelleri farklı renk , tasarım ve çeşitlilikte olup sizin aradığınız çok sayıda depolama alanı olsun içine istediğim herşeyi koyabileyim tarzındaysa İkea Pax Beyaz 6 Kapaklı Gardırop mağazada yer alan en büyük kapaklı gardolaptır.



Mat beyaz renk tonu ile duru bir güzelliğe sahip olan İkea Gardırop hiç bir yerinde vidalama görünmeyecek şekilde demonte olarak minifix ve çektirme sistemi ile dizayn edilmiştir.

İkea Gardırop üzerinde kabartma desenli 6 kapaklı olarak tasarlanmış olup ayak  yerine daha uzun ömürlü olması için baza sistemi kullanılmıştır ayrıca İkea elbise dolabı havası vermek için gardırobun içine dolap içi çekmece tarzında raylı tekneler koymuştur. Evli bir çifte yetecek kadar raf ve çekmecesi bulunan İkea Beyaz Gardıropta beyaz askı boruları ile ütülenmiş elbiselerinizide asabilmeniz amaçlanmıştır ekstradan dolaba pantolonluk eklenmiş olup eksiksiz bir model olması sağlanmıştır.

İkea Gardırop Fiyatları kalitesi ve kullanılan malzemeleri hesaba katarsak gayet normal seviyelerdedir, eğer ki sizde evinize ekstradan bir yatak odası gardırop almak istiyorsanız istediğiniz zaman söküp takabileceğiniz demonte şekilde tasarlanmış olan İkea Pax Beyaz 6 Kapaklı Gardırop 2200 liralık fiyatı ile sizin için çok doğru bir karar olacaktır.

Add a Comment