Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Alfemo Mobilya Gravity Yatak Odası

[envira-gallery id=”361″]

Alfemo mobilyanın Evlerinizi güzelleştiren mobilya modelleri arasında 2018 yılına bomba gibi düşecek bir model olan Alfemo Mobilya Gravity Yatak Odası tarzı ve kalitesi ile sizi kendine aşık edeceğe benziyor.



Alfemo Mobilya Gravity Yatak Odası yeni sezon yatak odaları arasında ceviz renkte ahşap görünümlü şık bir model. İçeriğinde bulunan karyola baza , komodin , gardırop ve şifonyer birbiriyle uyumlu bir görüntü çizmiş. Gravity gardolap 6 kapaklı , aynalı , dolap içi çekmeceleri ve ışıklı askı boruları bulunan çok raflı bir modül. Kendinden bazalı olan karyolaya eşlik eden kapitone tarzı düşmeleme sistemi kullanılmış başlık takıma hava katmış. Yuvarlak ayna panosu bulunan şifonyerde takı koyma yeri mevcuttur. Takımın bütününde 1. sınıf sunta , stoplu ray ve yavaşlatıcılı menteşe kullanılmış. Silme ve süpürmede kolaylık sağlayan uzun ahşap ayaklarda takıma tam oturmuş.

Alfemo mobilya yatak odası modelleri ve fiyatları konusunda yaptığı devrim niteliğinde değişikliklerden dolayı size önerimiz yatak odası alacaksanız eğer Alfemo Mobilya Gravity Yatak Odasını incelemenizi öneririz.

Add a Comment