Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Saloni Mobilya Lego Köşe Yatak Odası

[envira-gallery id=”384″]

Her evin yapısına uygun mobilya modelleri üreten saloni mobilyadan yatak odasının köşesinde büyük bir gardırop isteyenler için özel tasarımı olan Saloni Mobilya Lego köşe yatak odası zarif bir görünümün yanında çok fonksiyonel bir yapıya sahip.



Saloni Mobilya Lego Yatak Odasının en çarpıcı özelliği gardırobun düz değilde L şeklinde köşe olmasıdır , bunun dışında açık meşe renk seçimi , kapakların ve çekmecelerin yavaşlatıcılı olması , ayrıca kullanılan malzemenin kanser yapıcı madde içermemeside farklı özellikler arasında. Lego köşe gardırop 6 kapaklı olarak tasarlanmış , kapakları şeffaf sert plastikten yapılmış ki bu plastik yapı sizi aldatmasın suntadan daha sağlamdır. Gri renkte başlığı bulunan karyolanın kendinden bazalı olup depolama alanı sunmasıda iyi bir jest olmuş. Şifonyer ve komodinde kullanışlılık ön plana alınmışken üst tablanın üstündeki cam bölme zarif bir tarz yaşatmış.

Saloni mobilya yatak odası modelleri arasında ihtiyaç için üretilmiş köşe gardolaplı şeffaf kapaklı şık bir model arıyorsanız Saloni Mobilya Lego Köşe Yatak Odası tam size göre bir seçim.

Add a Comment