Gündoğdu Mobilya ArtDeco 6 Kapaklı Gardırop

Gündoğdu Mobilya Gardırop

Gündoğdu Mobilya Gardırop Modelleri 2019 Fiyatları ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başarmış bir profil ile çok tercih edilen markalar arasına ismini yazdırmış olup geçen yıldan bu yana aldığı iyi geri dönüşler ile modern elbise dolabı üretimine tam gaz devam eden ve yeni sezonda üretimine başladığı ArtDeco isimli bu ürün Gündoğdu Mobilya 6 Kapaklı Gardırop Fiyatlarındaki indirimler ile çok cazip tekliflere satılmaktadır.

Türünün en iyi örneklerinden bir tanesi olan 6 kapaklı olarak dizayn edilmiş , tamamı beyaz renkte olduğundan her türlü yatak odası ile uyum sağlayabilecek Gündoğdu Mobilya Gardolap ortada 2 tane tam boy aynalı kapak ve kenarlarda 4 tane üzeri profil desenli aynasız kapaktan oluşmaktadır.

Gündoğdu Mobilya Gardıroplar 2019 yılında iç dizayn olarakta insanları tatmin etmekte pantolonlukları , ışıklı askı boruları ve çok sayıda kullanışlı rafı ile ArtDeco bu ürünlerin başında yer almakta bu sebeple dolap alacaksanız bu ürünğ görmeden karar vermeyin.