Enza Home Mobilya Bolero Yatak Odası

Enza Home Mobilya modellerinin kalitesi ve tasarımlaru 2018 yılı ile birlikte zirve yapmış ki Enza Home Mobilya Bolero Yatak Odası bunun en güzide örneklerinden bir tanesi.

Enza Home Mobilya Bolero Yatak Odası gerek görünümündeki zerafet , gerekse kullanılan malzemedeki kaliteyi göz önünde bulundursak bir çok marka ve modellerde tasarlanan yatak odalarının yanında hep bir adım önde olacaktır. İçeriğinde bulunan 6 kapaklı aynalı gardırop , siyah deri döşemeli başlığıyla karyola ve fonksiyonel yapısı ile şifonyerinde tekil aldığınızda mobilya fiyatları gayet uygun. Ayrıca şifonyer ile ayna panonun uyumu , rahat temizlik imkanı sağlayan uzun ahşap ayaklarda yatak odası takımının pozitif yanları. Takımdaki tek negatif durum karyolanın bazasız oluşudur.

Siyah renk tonlarından hoşlanan biriyseniz ve yatak odası takımına ihtiyacınız varsa uygun fiyat avantajı ile Enza Home Mobilya Bolero Yatak Odası tavsiyemizdir.