Saloni Mobilya Coco Yemek Odası

Saloni mobilya akıllı mobilyalar sloganı ile çıktığı yolda modern bakış açısına sahip tasarımcıları sayesinde birbirinden güzel yemek odalarının altına imzasını atmış  ve bunların başında gelen Coco Yemek Odası yakaladığı satış potansiyeli ile bunun kanıtı olmuş.

Saloni Mobilya Coco Yemek Odası klasik bir tarzın modern bir bakışla harmanlanmasından doğan ve kalitenin tesadüf olmadığını gösteren zarif bir model. Coco yemek odası konsol , konsol ayna panoları ve yuvarlak yemek masasından oluşan parlak ceviz renkte bir takım. Coco konsol kolay temizlik imkanı sunan ahşap uzun ayakları olan , sağında ve solunda büfe tarzı raflı bölmesi bulunan , ortasında 3 çekmece yanları kapaklı ayrıca üst tablası cam kaplama kullanışlı bir modelken yuvarlak 2 boy ayna panoyla birlikte şaheser bir görünüme kavuşmuş. Coco yemek masası alışılmış dikdörtgen modelin aksine yuvarlak yemek masası olarak tasarlanmış , 2 katmanlı altı sunta üstü cam üst tablasıyla şık bir bütün olmuş ayrıca ahşap ayaklı yeşil renkte sandalyelerle takım tamamlanmış.

Evinize doğal görünümlü ve gösterişli bir yemek odası almak istiyorsanız saloni mobilyanın kapısını çalıp Saloni Mobilya Coco Yemek Odasını incelemenizi öneririz. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.