Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Tepe Home Mobilya Gray Yatak Odası

[envira-gallery id=”695″]

Yatak odaları ile 2018 yılına iyi bir başlangıç yapan Tepe Home mobilyanın kalitesine göre uygun fiyatı bulunan Tepe Home Mobilya Gray Yatak Odası tasarımı ile kullanışlı bir grafik çizerken modern görünümü sayesinde çok satılan ürünler arasına girmeyi başarmış durumda.



Tepe Home Mobilya Gray Yatak Odası adından anlaşılacağı üzere gri renk tonlarının açık meşe iskelet ve kasalarda ahenkle dans edişini gösteriyor. Tepe Home mobilya yatak odası takımında enine ve boyuna gri renkte şerit bulunan 6 kapaklı içinde dolap içi çekmece ve ışıklı askı boruları bulunan gardolap , kendinden bazası bulunmayan yüksek ayaklı karyola , 3 çekmeceli uzun ahşap ayakları bulunan şifonyer ve 2 çekmeceli komodin bulunmaktadır. Takımın tamamında gardırop hariç gri renk ahşap ayaklar kullanılmış. Yeni nesil aksesuarlarla donatılan Tepe Home yatak odasında tek eksik hiç ayna olmaması şifonyer ayna pano yok , gardolaptada ayna yoktur.

Yatak odasında aynayı sevmeyen yada ihtiyaç duymayan biriyseniz ve sade , uzun ömürlü bir yatak takımı arıyorsanız Tepe Home Mobilya Gray Yatak Odası tam size göre.

Add a Comment