Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Modalife Mobilya Grand Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”717″]

Koltuk takımlarında kaliteye ve görünüme ekstra önem veren Modalife mobilyanın 2018 yılı yeni sezon modellerinden Modalife Mobilya Grand Koltuk Takımı oturma odalarında , misafir odalarında ve salonlarda kısacası bulunduğu her ortama ayak uydurup lüks bir görünüme kavuşmasını sağlayacak uygun fiyatlı bir model.



Modalife Mobilya Grand Koltuk Takımı yeni sezonun modası bordo renkte tasarlanmış lakin her mağazada olmasada bazılarında renk değişimi yapıyorlar bunu mağazalardan yada müşteri hizmetleri numarasını arayıp öğrenebilirsiniz. Modalife oturma grubunda beyaz renkte köşeye gelen uzun ahşap ayakları bulunan , sırt bölgeleri kapitone işlemeli , üzeri desenli kadifemsi kumaşı olan ve yeni sistem makas mekanizması sayesinde rahatlıkla yatak olabilen 2 adet kanepe , 2 adet berjer bulunmakta ve 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır.

Evlerinizde veya işyeri ofisinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz konforlu ,  lüks ve uygun fiyatlı bir oturma grubu yada kanepe takımı arıyorsanız size önerimiz Modalife Mobilya Grand Koltuk Takımı olacaktır.

Add a Comment