Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kilim Mobilya Arabalı Genç Odası

[envira-gallery id=”744″]

Kilim mobilya Yenilenen arayüzü ile gençlerin beğenisini toplayan modern tasarımların altına imzasını atmaya başlamış bunun en canlı örneği olan Kilim Mobilya Arabalı Genç Odası bu kalite bu fiyatmı diyerek şaşıracağınız lüks bir ürün.



Kilim Mobilya Arabalı Genç Odası kırmızı , siyah ve beyaz renklerinin egemenliğinde sunulmuş ve çocuğunuzun beşikten evlenene kadar sürecek yaşantısında ona eşlik edebilecek tarzda bir takım. Kilim mobilya genç odası takımında led aydınlatmaları , gerçekçi görünümü ,  isteğe bağlı olarak kırmızı veya beyaz renkte olan araba karyola , 2 kapaklı dolap , 4 küçük 1 büyük çekmeceden oluşan sarhoş tekerlek ayaklı şifonyer , benzin pompasına benzetilmiş çok raflı kitaplık , sepete benzeyen komodin ve çekmeceleri ve köpüklü not asma yeri olan çalışma masası bulunmaktadır.

Çocuğunuzun uzun yıllar bıkmadan kullanacağı ve gördüğü ilk anda sevip ona ısınacağı bir genç odası arıyorsanız eğer Kilim Mobilya Arabalı Genç Odası tam size göre bir seçim hemde cep yakmayan fiyatlara.

Add a Comment