Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Mondi Mobilya Villa Düğün Paketi

[envira-gallery id=”777″]

Mondi mobilya tarafından toplu olarak mobilya almanın avantajlı olduğunu bilen değerli müşterileri için özel kombine yaptığı Mondi Mobilya Villa Düğün Paketi türünün en nadide ve cazip fiyatlı çeyiz ve evlilik seti olduğu aşikar.



Mondi Mobilya Villa Düğün Paketinde villa koltuk takımı , villa yatak odası ve villa yemek odası bulunmakta ayrıca mağazadan mağazaya farklılık göstersede bazılarında sehpada verdikleri doğrudur. Mondi mobilya düğün paketindeki ürünlerde beyaz ve ceviz uyumu birlikte sunulduğundan her evde lüks bir görünüm sergileyecektir. Düğün paketindeki oturma grubu 2 koltuk 2 berjerden oluşmakta ve 3-3-1-1 şeklinde kombinedir , yatak odasında sürgülü gardırop , şifonyer, kendinden bazalı karyola ve 2 tane komodin yer almakta ve yemek odasınsa ortadan açılır kapanır yemek masası  , konsol , gümüşlük ve sandalyeler bulunmaktadır.

Ürünleri tek tek aldığınızda fiyat 11,900 liradır lakin düğün paketi şeklinde aldığınızda 9,900 liraya düşeceğinden Mondi Mobilya Villa Düğün Paketi size tavsiyemizdir.

Add a Comment