Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Yön Avm Mobilya Düğün Paketi

Yön Avm Mobilya Düğün Paketi Fiyatları

Yön Avm Komple Düğün Paketi ile bir çok aileyi mobilya sahibi yapmış olup her mağazada olmasada çok sayıda mağazada yer alan Yön Avm Düğün Paketleri kaliteyi elden taksitle almak isteyenler için çok çekici bir ev kurma yöntemidir.



Yön Avm Mobilya Düğün Paketi başka marka ve modellerden farklı olarak sadece tek tip değil istediğin mobilyaları seçip paket yapma şansı tanıyor. Yön Avm Düğün Paketi Fiyatları çok seçimli olduğundan sabit bir fiyatta satılmamaktadır sadece 5.999 liradan başlayıp yukarı doğru gitmektedir. Yön Avm Düğün Paketlerinin özelliği ise istediğin mobilyaları alıp peşin fiyatına 15 taksite satmasıdır buda yeterli seviyede bir indirim demektir.

Yön Avm Çeyiz Paketleri içerik olarak gardırop , karyola , şifonyer ve yataktan oluşan yatak odası , yemek masası , 4 sandalye ve tv ünitesinden oluşan yemek odası ve oturma grubundan oluşmaktadır.

Yön Avm Evlilik Paketleri ile evinizin komple mobilyalarını değiştirmek isterseniz eğer en yakın mağazaya giderek paket içeriği yapıp yapmadıklarını öğrenebilirsiniz.

Add a Comment