Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Ergül Mobilya Demo Yatak Odası

[envira-gallery id=”925″]

Yatak Odaları ile son zamanların çok konuşulan ve tercih edilen markalarından Ergül mobilyanın 2018 kataloğunda yer alan gösterişli modellerden Ergül Mobilya Demo Yatak Odası kalitesi ve görünümü ile müşterilerinden tam not alan bir model.



Ergül Mobilya Demo Yatak Odası milas ceviz ve beyaz renklerinin en güzel tonlarında üretilmiş olup modern görüntüsü ile herkesin beğenisini topluyor. Ergül mobilya yatak odasında üzeri çizgi desenli gri renkte başlık ve ayaklarınızı çarpmanızı önleyici ayak ucu süngeri ile modernize edilmiş kendinden bazalı çift kişilik karyola ,üzeri ayna ve çizgi desenli 2 sürgülü kapaktan oluşan ,içerisinde pantolonluk ve çok sayıda rafı bulunan gardırop , ekstra uzun konik ayakları bulunan 1 küçük 1 büyük çekmeceden oluşan komodinler ve 1 kapaklı ve 4 çekmeceli bölmeden oluşan ,altında raf bulunan altıgen şeklinde ayna pano ile kombine edilmiş şifonyer bulunmakta.

Yakınınızda herhangi bir Ergül mobilya mağazası varsa ve yatak odası takımına ihtiyacınız varsa modern görünümü ve kaliteli yapısı ile Ergül Mobilya Demo Yatak Odası çok uygun fiyatlara mağazalarda sizleri bekliyor.

Add a Comment