İstikbal Mobilya Beşik Modelleri Fiyatları

İstikbal mobilya modelleri arasında yeni doğan kategorisinde yer alan beşik modelleri bebeğinizin rahat bir uyku uyuması için gayet elverişli olmakla birlikte beşik fiyatları konusunda da cebinizi yakmayacak fırsatlar sunuyor.

İstikbal Mobilya Beşik modellerini isterseniz tek modül olarak alabildiğiniz gibi bebek odaları ile kombine yapıp takım olarak ta alabilme imkanınız bulunuyor. Beşik modellerinin temel özellikleri arasında oynar makas sistemi sayesinde sallanabilir olması , korkulukları sayesinde bebeğinizin düşmesini engellemekle birlikte bebeğinizi uyurken uzaktan görme imkanı sağlıyor ayrıca alt kısmında bulunan 2 tane büyük çekmece sayesinde beşikte bebeğinizin acil ihtiyaçlarınızı çok yakınınızda bulabileceksiniz.

Bebeğinizin sağlığına önem veren bir firma olan istikbal mobilyanın birbirinden güzel beşik modellerine çok uygun fiyatlarda taksit yada kredi kartı ile sahip olmanız mümkün. Size tavsiyemiz beşik alacaksanız eğer istikbal mobilyaya bakmadan karar vermeyin.