Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Weltew Mobilya Natalee Genç Odası

[envira-gallery id=”998″]

Weltew mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği genç odaları arasında country tarzının en güzel örneklerinden olan Weltew Mobilya Natalee Genç Odası bireysel modüller olarak şahane olmasının yanında takım olarakta fiyatının çok üstünde bir kaliteye sahip fevkalade bir model.



Weltew Mobilya Natalee Genç Odası mat beyaz renk tonu ile saflığın en nadide halini odalarınıza taşıyor. Weltew mobilya genç odasında çiçek desenli başlıkla kombine edilmiş yerden yüksek ayak yapısı ile tek kişilik karyola baza , biri aynalı ikisi desenli olmak üzere 3 kapaklı bölmeden oluşan ve aplik takılmış taçla süslenmiş gardırop , küçük bir ayna pano ile bütünleşmiş 4 çekmeceli şifonyer ve üst kısmı duvar rafı ve kapaklı bölmelerle desteklenmiş alt kısmı bilgisayar masası olan kullanışlı çalışma masası bulunmaktadır.

Çocuğunuza evlenene kadar kullanabileceği , kalitenin tesadüf olmadığını canlı canlı görebileceği , mükemmel bir genç odası alıp uygun fiyatlar ödemek istiyorsanız Weltew Mobilya Natalee Genç Odası tam size göre bir seçim olacaktır.

Add a Comment