Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Çetmen Mobilya Lili Bebek Odası Takımı

[envira-gallery id=”1368″]

Montessoriye göre bebek odalarının bebeğinizin hayal gücüne doğrudan etki yaptığından bebeğinizin daha iyi bir geleceğe sahip olması için bebek odası şart hal böyle olunca Çetmen mobilyanın son yıllarda üretimine başladığı bebek odası takımları arasında fiyat ve kalite ikileminden sizin için en ideal model olan Çetmen Mobilya Lili Bebek Odası Takımı siz ve bebeğiniz için en ideak yaşam alanını sunan favori takımlardan bir tanesidir.



Çetmen Mobilya Lili Bebek Odası Takımı tam anlamıyla hijyenik bir ortam sağlayabilmeniz için beyaz renkte auntadan üretilmiş olup takımdaki hiç bir malzemede kanserojen madde içeren herhangi bir içerik bulunmamaktadır. Sağlıklı bebek odaları ile bebeğiniz çok daha mutlu olacaktır. Çetmen bebek odası takımında 3 çekmece ve 3 kapaktan oluşan çok raflı sistemi ile iyi bir depolama alanı olan bebek odası dolabı , altında ve yanında çekmeceli bölmeleri bulunan bebek karyolası yada beşik olarak kullanılabilen uzayan bebek karyolası , üzerinde 1 adet duvar rafı bulunan 4 çekmeceli şifonyer bulunmakta olup takımda bütün modüllerde renkli stickerlar ve renkli nokta kulplar kullanılmıştır.

Bebeğinizin daha iyi bir yaşam alanında hayata başlaması için her türlü ayrıntıyı düşünen Çetmen mobilyanın siz değerli müşterilerine sunduğu Çetmen Mobilya Lili Bebek Odası Takımı fiyatından çok daha fazlasını size vereceğinden hiç şüpheniz olmasın.

Add a Comment