Aytaş Home Zen Yatak Odası Takımı

Aytaş Home Yatak Odası Takımı

Aytaş Home Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları ile bir çok yeni ailenin odasını süslemeye devam ederken 2019 yılı koleksiyonunda şahane ürünlere yer vermiş olup Aytaş Home Yatak Odası Takımları Fiyatlarında çok muazzam indirimlere giderek herkesin istediği modeli almasında kolaylıklar sağlamıştır bu kapsamda Aytaş Home Zen Yatak Odası Takımı yeni sezonda satışa sunulan en dikkat çekici ürün olma özelliğini taşımaktadır.

Aytaş Home 2019 Yatak Odalarından bir tanesi olan Zen country tarzında dizayn edilmiş , beyaz ve pembe renk kombinasyonunda üretilmiş olup içeriğinde ikisi aynalı olmak üzere 6 kapaklı ve 2 büyük çekmeceli Aytaş Home Gardırop , pembe renkte ayak ucuna ve baş ucuna sahip olan çift kişilik karyola , büyük boy ayna panosu bulunan 2 kapaklı ve bir küçük makyaj çekmecesi olan Aytaş Home Şifonyer ve tek çekmeceli komodinler bulunmaktadır.

Aytaş Home Yatak Odası Takımları arasında bir seçim yapacaksanız eğer 2019 yılında en beğenilen ürün olma yolunda ilerleyen , tarzı ile herkesin dikkatini çeken , bulunduğu ortama renk katan Aytaş Home Zen Yatak Odası Takımı size tavsiyemizdir.