Ergül Mobilya Komple Düğün Paketi

Ergül Mobilya Düğün Paketi

Ergül Mobilya Komple Düğün Paketi almak için tercih edebileceğiniz firmalar arasında size en zengin içeriği sunabilecek kaliteli ürünlerden oluşan bir koleksiyona sahiptir ayrıca Ergün Mobilya 2019 Düğün Paketleri ve Fiyatları komple alımlarda çok ciddi indirimlerle sunulmakta bu sebeple yeni evlenenler ve evini yenileyenler bu fırsatları bitmeden değerlendirmenizi öneririz.

Ergül Mobilya Çeyiz Paketleri Fiyatlarındaki kampanyalar dahilinde 14.999 liraya satılmakta olan , komple bir evin mobilya ihtiyacını karşılayan tam bir takım olup bu ürünün içeriğinde gardırop , çift kişilik karyola , komodin ve şifonyerden oluşan yatak odası takımı , gümüşlük , yemek masası , sandalye ve konsoldan oluşan yemek odası takımı son olarakta yatak olabilen 2 koltuk 2 berjerden oluşan oturma grubu bulunmaktadır.

Ergül Mobilya Düğün Paketi Fiyatları eğer sizin içinde uygun geldiyse bu Melis adı verilmiş komple içerikli bu model size tavsiyemizdir.