İstikbal Mobilya Canyon Düğün Paketi

İstikbal Mobilya Düğün Paketi Modelleri

İstikbal Mobilya Düğün Paketi Modellerinde 2020 yılında farklı bir anlayışa geçerek her takımı kendi içerisinde isteyene paket şeklinde satma sistemine geçmiş olup bu durumu daha iyi bir satış potansiyeline taşımak için müşterilerine İstikbal Mobilya Düğün Paketi Fiyatlarında ciddi indirimler ile kolaylık sağlamaktadır.

Canyon ismi ile satışa sunulan sizler için paylaştığımız bu ürün geniş bir içeriğe sahip olmasından özellikle yeni evlenenler için büyük bir heyecan kaynağı olmuş. Bu takım İstikbal Mobilya 2020 Düğün Paketleri arasında en çok beğenilen ürün olma özelliğini taşımaktadır.

Paket İçeriğinde ;

Yatak Odası Takımı : Gardırop , 2 komodin , şifonyer , şifonyer aynası , karyola ve başlık bulunmaktadır.

Yemek Odası Takımı : Yemek masası , 4 sandalye , konsol , konsol aynası , gümüşlük , tv ünitesi yer almakta.

Oturma Grubu : 2 üçlü koltuk , 2 berjerden oluşmaktadır.

İstikbal Mobilya Düğün Paketleri uygun fiyatları ve yanında orta sehpa hediyesi ile mağazalarda sizleri beklemekte kaçırmamanızı öneririz.