Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Cardin Mobilya Wilma Yemek Masa Sandalye Takımı

Cardin Mobilya Yemek Masa Sandalye Takımı

Cardin Mobilya Yemek Masa Sandalye Takımı fiyatları itibariyle bu tarzda ürün alacakların ilgisini çekmektedir eğer ki salon yada yemek odanızda hem görsel olarak görenlerin beğenisini kazanan hem de kullanım olarak fonksiyonel bir ürün arıyorsanız Cardin Mobilya Yemek Masası Modelleri arasında yer alan Wilma isimli bu ürün evinize güzelleştirecek kapasitede bir üründür.



Cardin Mobilya Masa Sandalye Takımları arasında yer alan Wilma siyah , yerli ceviz ve altın renginde üretilmiş olup birbiri ile ayrı renkler gibi görünse de mükemmel bir uyum sağlamış bir takım olmuştur. Takım içeriğinde 4 tane siyah ahşap ayaklı , açık vizon renkte kir tutmaz kumaşa sahip kolsuz olarak dizayn edilmiş sandalye ile kombine edilmiş açılır kapanır özelliği bulunmasa da Cardin Mobilya 2019 Yemek Masaları arasında görselliği ile evinize yakışacak şekilde dizayn edilmiş uçları altın renkte siyah ahşap ayaklı büyük yemek masası bulunmaktadır.

Cardin Mobilya Yemek Masası Fiyatları sizin içinde cazip geldiyse eğer 2019 yılında tasarlanan ürünler arasında en popüler modellerden biri olan kesinlikle alan herkesin mutlu mesut kullandığı Wilma isimli ürün sizlere önerebileceğimiz tam bir tasarım harikasıdır.

Add a Comment