Vivense Mobilya Düğün Paketi Merina 2019

Vivense Mobilya Düğün Paketi

Vivense Mobilya Komple Düğün Paketleri 2019 yılında oldukça yüksek bir satış potansiyeline ulaşmış olup kulaktan kulağa tavsiyeler ile birçok kişinin bu eşsiz takımlardan haberi olmuştur bu satış performansının yükselmesini sağlayan bir diğer unsur olan Vivense Mobilya Düğün Paketi Fiyatları ise 2019 yılında olunmasına rağmen kdv ve ötv indirimleri ile hala daha geçen yılki rakamlara denk gelmekte olup Merina isimli bu paket orta halli bir ürün almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsattır.

Vivense Mobilya Düğün Paketi Modelleri arasında ayrı bir yeri olan Merina 2019 konseptlerinden bir tanesi olup içeriğinde bazalı karyola , sürgülü aynalı kapaklı gardırop , 2 komodin ve bir şifonyerden oluşan yatak odası takımı , yemek masası , 4 sandalye , konsol aynası ve konsoldan oluşan yemek odası takımı son olarakta 2 koltuk 2 berjerden oluşan 3-3-1-1 şeklinde takım yapılmış oturma grubu yer almaktadır.

En iyi Mobilya Düğün Paketi Tavsiyesi olarak satılmakta olan çok para vermeden lüks görünümlü kaliteli ürünler almak isterseniz Vivense Mobilya Düğün Paketi Kampanyası sizleri beklemekte.