Doğrucan Mobilya Retro Düğün Paketi

Doğrucan Mobilya Düğün Paketi Modelleri

Doğrucan Mobilya Düğün Paketi Modelleri arasında bu yıl markanın en çok satan ürün grubu olma özelliğini taşımakta olan Retro isimli bu kombine zengin yada fakir fark etmez her kesim için ideal bir üründür çünkü Doğrucan Mobilya Düğün Paketi Fiyatları 2020 rakamları arasında en dikkat çekici ürün budur.

Retro tarzı ürünlerin özenle seçilerek bir araya getirildiği bu kombinasyonun içeriğinde 1 yatak odası , 1 yemek odası ve 1 de oturma grubu bulunmaktadır.

Doğrucan Mobilya Düğün Paketleri 2020 İçeriği ;

Yatak Odası Takımı : 2 sürgülü kapılı gardırop , çift kişilik baza başlık ,2 tane tek çekmeceli komodin ve aynalı şifonyer

Yemek Odası Takımı : Tv ünitesi , aynalı konsol , yemek masası , 4 tane yemek sandalyesi

Oturma Grubu : 2 tane üçlü koltuk , 2 tane berjer ( 3+3+1+1 )

Yukarıda okuduğunuz ürünlerin detayını paylaştığımız resimden de görebilir yada mağazalara giderek daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Doğrucan Mobilya Düğün Paketi Fiyatı : 23.600 18.990