Gündoğdu Mobilya Alfa Düğün Paketi

Gündoğdu Mobilya Komple Düğün Paketi

Evlenenler ve çeyiz hazırlayanlar için kaçırılmayacak Gündoğdu Mobilya 2019 Düğün Paketleri hem çok ekonomik hem de oldukça kaliteli ürünler ile müşterilerinin karşısına çıkmış bu kapsamda satılan ürünlerde uygulanan 2019 Gündoğdu Mobilya Düğün Paketi Fiyatları her bütçeye uygun oldukça cazip rakamlardan oluşmaktadır.

Mağazalarda satılmakta olan en uygun fiyatlı ürün olma özelliğini taşıyan Gündoğdu Mobilya Alfa Düğün Paketinde içerik olarak biri aynalı 5 kapaklı dolap , şifonyer , komodin ve çift kişilik karyoladan oluşan yatak odası , 2 tane üçlü koltık 2 tane berjerden oluşan kanepe takımı ve yemek masa sandalye takımı , tv sehpası ve konsoldan oluşan yemek odası takımı bulunmaktadır.

Gündoğdu Mobilya Komple Düğün Paketi 6.800 liralık fiyatı ile size tavsiye edebileceğimiz en uygun ürünler arasında kalite olarak en iyi model konumundadır.