Divanev Mobilya Eva Yatak Odası

Divanev Mobilya Yatak Odası Modelleri yeni bir marka olmasına rağmen yataş grup bünyesinde bir firma olduğundan hem kalite olarak hem de görünüm olarak yıllardır üretim yapan çok sayıda firmadan daha iyi ürünlere sahiptir. 2020 yılı sezon ürünleri arasında yer alan Eva adı ile piyasada kendisine yer edinmiş sizlere sunduğumuz bu urun Divanev Mobilya Yatak Odası Fiyatları sezon kampanyası ile sizleri bekliyor.

Divanev Mobilya Yatak Odası Modelleri
Divanev Mobilya Eva Yatak Odası

Gözünüzü yormayan huzur veren bir renk seçimine sahip olan Eva isimli bu tasarım Divanev Mobilya Yatak Odası Takımları 2020 koleksiyonu içinde fiyatının üstünde olan ürünlerden bir tanesi olarak ön plana çıkmaktadır.

Içerik olarak 6 kapaklı gardırop, 4 çekmeceli şifonyer, tek çekmeceli komodin ve lüks başlık yapısına sahip olan bazalı çift kişilik karyoladan oluşan Eva isimli Divanev Mobilya Yeni Sezon Yatak Odası mağazalarda sizleri beklemektedir.