Yön Avm Modasal Yatak Odası

Yön Avm Yatak Odası Modelleri eğer elden taksit seçeneği ile ödeme yaparak alışveriş yapabileceğiniz bir yer arıyorsanız size en iyi ürünleri sunabilecek tasarımlardan oluşmaktadır hem de bu elden taksit avantajı dışında Yön Avm Yatak Odası Fiyatları sezon kampanyası ile sizleri mağazalara bekliyor.

Yön Avm Yatak Odası Modelleri
Yön Avm Modasal Yatak Odası

Modasal ismi ile satışa sunulmuş olan bu ürün krem ve kahve tonlarının hakim olduğu aon derece kullanışlı bir ürün olup Yön Avm Yatak Odası Takımı içeriğinde biri aynalı olmak üzere 2 kapaklı gardırop, başlığında led aydınlatması bulunan çift kişilik bazalı karyola , 2 tane tek çekmeceli komodin ve 3 çekmeceli aynalı şifonyer yer almaktadır.

Yön Avm Elden Taksitle Yatak Odası Kampanyası dahilinde aylık sadece 480 liraya satılan Modasel isimli bu tasarım sizlere tavsiyemizdir.