Çetmen Mobilya Dolaplı Ranza

Çetmen Mobilya Ranza Modelleri arasında yer alan dolaplı ranza yada compact ranza olarak ta bilinen artık tek çocuklu olan lakin genç odası olarak kullanabilecekleri alan küçük olan ailelerin tercih ettiği bu ürün çok fonksiyonlu olması ile ön plana çıkıyor hem de Çetmen Mobilya Ranza Fiyatları yeni sezonda yani 2021 yılında çok ciddi indirimlere gitmiş olup sizleri mağazalara bekliyor.

Çetmen Mobilya Ranza Modelleri
Çetmen Mobilya Compact Ranza

Krem , yeşil ve beyaz erik renk bütünlüğünde tasarlanmış olan Çetmen Mobilya Dolaplı Ranza Model olarak alt kısmında 2 kapaklı bölmeden oluşan elbise dolabı , 1 adet açılır kapanır çalışma masası ve kitaplık rafı ile tam fonksiyonlu bir genç odası takımıdır.

Çetmen Mobilya Ranza 2021 sezonunda mağazalarda yer alan bu tarz ürünler düşünüldüğünde 4.890 lira olan fiyatı ile sizlere tavsiye edebileceğimiz en iyi yeni sezon ürünüdür.