Evyapar Avm Defne Yatak Odası Takımı

Evyapar Avm Yatak Odası Takımı Modelleri önceleri sadece elden taksitle alışveriş yapmak isteyenlerin tercih ettiği ürün grupları arasındaydı artık hem kalite hem de zengin çeşitlilik göz önünde bulundurulduğunda herkes tercih edebilmektedir ayrıca Evyapar Avm Yatak Odası Takımı Fiyatları da uygun olduğundan size önerebileceğimiz ürünler mağazalarda yer almaktadır.

Evyapar Avm Yatak Odası Takımı Fiyatları
Evyapar Avm Defne Yatak Odası Takımı

Defne adı ile satılmakta olan sizlerin beğenisine sunduğumuz bu ürün kalitesi ile ön plana çıkmasının yanı sıra zengin içeriği ile de tercih edilmektedir. Evyapar Avm Yatak Odaları 2021 koleksiyonunda yer alan Defne isimli bu modelin içeriğinde üzeri aynalı 2 kapaklı sürgülü gardırop , lüks başlığa sahip olan geniş depolama alanı bulunan karyola , 3 çekmeceli şifonyer ve uzun ahşap ayaklı tek çekmeceli komodin yer almaktadır.

Evyapar Avm Yatak Odası Takımı Kampanyası dahilinde 5.853 liraya satılmakta olan Defne isimli bu model çok kaliteli bir yapıya sahip olduğu gibi güzel de göründüğünden tercih edilmektedir bu sebeple size de önerimdir.