Kilim Mobilya Cidde Yemek Odası

Kilim mobilya kalitesiyle harmanlanan cidde yemek odası doğallığın ahşap görünümle yaşam alanlarımızda hayat bulmuş hali.

Kilim Mobilya Cidde Yemek Odası yaban cevizi renkte eskitme tarzda şık bir model. Geniş bir konsepte sahip olan takım yemek masası , konsol , gümüşlük ve tv ünitesinden oluşan tarz bir görünüme sahip. 3 parça ayna panodan oluşan konsol 4 kapaklı üstünde ara bölmeleri olan yere yakın patik ayakları bulunmaktadır. Uçtan açılarak uzayan yemek masası 6 kişilikken uzadığında 8 kişilik olmaktadır. Tv ünitesi ve gümüşlüklerin birbiriyle uyumu çok dikkat çekici olmuş. Tv ünitesinin sağına ve soluna monte edilen gümüşlük 2 parça simetrik modülden oluşmakta. Cam kapak ve cam rafları bulunan gümüşlükte raf aralarındaki led ışıklar şık bir ambians yakalamış.

Kilim mobilya farkı ve kalitesinin buram buram hissedildiği bir model olan Cidde Yemek odası size doğal ahşap görünümlü şık bir yaşam alanı sunacak. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.