Mondi Mobilya Luna Yemek Odası

Mondi mobilyanın 2018 kataloğunda yer verdiği mobilya modelleri arasında Luna yemek odası görünüm ve kalite olarak yükseklerden uçsa da piyasada daha çok satış yapabilmek için mobilya fiyatları konusunda bir çok firmadan daha uygun sunumlar yapmaktadır.

Mondi Mobilya Luna Yemek Odası görünüm olarak gözünüzü alacak bir şıklıkta geniş bir kombinasyona sahip şöyle ki yemek masası , sandalye , konsol , konsol ayna pano , gümüşlükten oluşmaktadır. Ceviz renkte olan takım çağdaş bir tarzında yanında işlevselliği ile de ön plana çıkarken malzemelerde kullanılan kalite , kapaklardaki ve çekmecelerdeki yavaşlatıcı sistem ve kolay bir temizlik için kullanılan ahşap ayaklar iyi seçimler olmuş. Luna konsol 4 kapaklı , 2 kapağında aynalı desenler mevcuttur ayrıca 2 tane yuvarlak konsol ayna pano ile süslenmiştir. Açılır kapanır yemek masasının uçtan açılarak büyümesi çok iyi bir fonksiyon olmuş ve ona eşlik eden kapitone tarzı sandalyeler uyumlu olmuş. Üst kısmında spot led ışıkları bulunan cam kapaklı cam raflı gümüşlük çok estetik bir görünüm sergilemiş.

Resimde de göreceğiniz üzere salon takımlarınızda çok güzel bir uyum sağlayacak fiyatının üstünde bir performans gösteren bir yemek odasına ihtiyacınız varsa size önerimiz Mondi Mobilya Luna Yemek Odası olacaktır.