Meltem Mobilya Elena Bebek Odası

Aldığı her nefeste ebeveynleri mutlu eden bebekler için Meltem Modüler mobilya tarafından tasarlanmış olan Meltem Mobilya Elena Bebek Odası fiyat olarak biraz maliyetli olsa da görüp görebileceğiniz en güzel ve en kaliteli bebek odası takımı olduğunu iddia edebiliriz.

Meltem Mobilya Elena Bebek Odası tamamen opak beyaz renkte tasarlanmış olup , takımdaki bütün ürünlerde uzun ahşap ayaklar bulunmakta ayrıca bütün modüllerin sağ , sol , alt ve üstlerinde altın yaldız oyma işçilik bukunmaktadır. Meltem mobilya bebek odasında altında , üstünde taç bulunan 3 kapaklı ve 2 çekmeceli dolap , gömme kulpları ve bölmeli 4 çekmecesiyle çamaşırlık şifonyer ve yan kısmında çekmeceli bölmesi bulunan beşik şeklinde bebek karyolası bulunmaktadır. Beşikte parmaklıklı bölüm söküldüğünde çekmeceli kısım komodin , yatan kısım çocuk karyolasına dönüşmektedir.

Yeni doğan bebeklerinizin hayata gülümseyeceği , yapımında veya kullanılan malzemelerinde kanserojen madde içermeyen ve sağlık için bir engel yaşaymayan lüks bir bebek odası takımına ihtiyacınız varsa ve fiyat takıntınız yoksa Meltem Mobilya Elena Bebek Odası sizin için tam aradığınız seçim olabilir.