Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Modalife Mobilya Düğün Paketi Kampanyası 2021

Modalife Mobilya Düğün Paketi Fiyatları 2021 kampanyaları ile birlikte yeni sezonda herkesin ilgisini çekmeyi bilmiştir çünkü yanında bir sürü ek avantajı ile birlikte tercih eden herkesi memnun etmeyi bilmektedir bu kapsamda hediyeli Modalife Mobilya Düğün Paketi Kampanyası 2021 indirimlerine dahil edilmiş yeni ürünlerden biri olan Demre isimli bu model size önerebileceğimiz en özel üründür.

Modalife Mobilya Düğün Paketleri 2021
Modalife Mobilya Düğün Paketi Kampanyası 2021

Modalife Mobilya Hediyeli Düğün Paketi Kampanyası İçeriği ;

Yukarıda da bahsettiğim gibi oldukça zengin bir içeriğe sahip olan bu seride aşağıdaki ürünler mevcuttur.

Yatak Odası Takımı ; her biri uzun ayak yapısına sahip olan , 6 aynalı kapaklı gardırop , makyaj masasına benzeyen şifonyer , 2 çekmeceli 2 tane komodin ve hediye olarak verilen çift kişilik yatak ve çift kişilik baza başlık seri bulunmaktadır.

Yemek Odası Takımı ; yuvarlak ayna panosu bulunan 4 kapaklı konsol , plazma televizyonların bile konulabileceği tv sehpası , 4 tane sandalyesi bulunan geniş yemek masası takımı tamamlayan ürünlerdir.

Koltuk Takımı ; oturma odasının yıldızlarından olan , bordo renkte dizayn edilmiş , uzun ayakları bulunan ve içerik olarak 3+3+1 şeklinde 2 koltuk ve 1 berjerden oluşan oturma grubudur.

Modalife Mobilya 2021 Düğün Paketi Kampanyası mağazalarda sizleri beklemekte olup 27.990 lira yerine 21.990 lira gibi bir indirim ile sizi kendine çekmektedir.

Add a Comment