Koçtaş Fly Yatak Odası Takımı

Koçtaş Yatak Odası Takımı Modelleri konusunda sizlere bir kaç seçenek sunabilecek firmalar arasında yer almaktadır bu kapsamda eğer bu tarz bir ihtiyacınız varsa Fly adı ile satılmakta olan aşağıda sizler için resmini paylaştığımız bu ürün ucuz yollu bir ürün arayanların yada sadelik arayanların tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır ayrıca Fly adını verdikleri bu model Koçtaş Yatak Odası Fiyatları 2022 indirimleri başlamışken bu fırsatı değerlendirmeniz yararınıza olacaktır.

Koçtaş Yatak Odası Takımı Fiyatları
Koçtaş Fly Yatak Odası Takımı

AÇık meşe renginde dizayn edilmiş olan ve üzerine özellikle kapak kısımlarında beyaz dokunuşlar yapılmış olan Fly isimli bu takımın içeriğinde 1 tane çift kişilik karyola , 1 tane şifonyer , 2 tane tek çekmeceli komodin ve 1 tane 2 sürgülü kapaklı gardırop bulunmaktadır.

Koçtaş Yatak Odası Takımı Kampanyası 2022 indirimleri devam ederken 9.429 lira yerine şuan mağazalarda ve resmi internet sitesinde 5.989 liraya satılmakta olan Fly sizlere önerimizdir.