Evkur Mobilya Roma Yatak Odası

Evkur mağazalarında yer alan birbirinden güzel yatak odası modelleri arasında modern görünümü ile Evkur Mobilya Roma Yatak Odası takımı uygun fiyatların küçük taksitlere bölünerek sizi yormayacak şekilde satın alabileceğiniz şık bir ürün.

Evkur Mobilya Roma Yatak Odası antik kahve ve beyaz renklerinin birbiri ile güzel uyumu ile sunulan fiyatının çok üstünde bir performans sergileyen lüks bir model. Evkur yatak odası takımında biri aynalı , biri desenli olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , geniş konforlu başlığı ile bazasız karyola , boy aynası ve mahyaj aynası bulunan makyaj masası tarzındaki şifonyer ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır. Gardolap hariç yatak takımında dekoratif uzun ahşap ayaklar kullanılmıştır.

Taksitle uygun fiyatlara yatak odanızı yenilemek veya yeni yatak odası almak istiyorsanız size önerimiz Evkur Mobilya Roma Yatak Odası olacaktır.